Waarom gebruik je een business coach?

Waarom gebruik je een business coach?

Waarom gebruik je een business coach?

Of op een andere manier gezegd, waarop zet een business coach in? Bijvoorbeeld voor starters en kleine ondernemers is een Business coach erg handig. Maar ook voor ervaren ondernemers die vragen hebben over hoe kom ik tot een next level?

Ondernemers doen iets wat ze nog nooit hebben gedaan. Je bedenkt iets, maar vraagt je af: is dit wel goed?
Een klankbord hebben is dan heel prettig. Een sparringpartner hebben is fijn. Iemand bij wie je terecht kan voor vragen als:

Hoe wil ik overkomen als bedrijf?”

Waarom is mijn winst minder in verhouding met de omzet?

Hoe laat ik mezelf het beste zien?

Kan ik mijn onderneming meer laten renderen?

Wat kan ik doen om mijn personeel te behouden?

Hoe moet ik straks klanten gaan benaderen?

Wat is een goede strategie en planning?

Welke richting gaat een business coach op?

Bij nog veel meer ondernemersvragen kunnen we je helpen om een gewenste beslissing voor de toekomst te nemen. De gouden stip op de horizon? Wie weet of je de verworven inzichten kan omzetten in kansen en meer rendement van je bedrijf.

Ik heb jarenlange ervaring als ondernemer en kennis van het vermarkten van producten, dienstverlening, productontwikkeling en software ontwikkeling. En ik breng die kennis vervolgens over via coaching en training. 

Waar opleidingen en trainingen meestal gaan over het vergaren van collectieve kennis, is coaching dé manier om duurzaam effectief gedrag te ontwikkelen, bewustzijn te ontwikkelen of om bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen te krijgen.

Door jou te laten zien wat je zelf niet ziet, kun je verantwoordelijkheid pakken voor je onwerkbare patronen en hier correcties op doorvoeren. Tevens coach ik startende en investerende ondernemers als coach. Zie het bijgevoegde filmpje over mijn aanpak. Heb je een goede indruk en wil je een kennismakingsgesprek neem contact met me op of natuurlijk met 1 van de andere coaches van Steyn&Allberg.

Rene
Voortman

Bericht Delen

ONTWIKKEL

JEZELF

IK WIL GRAAG DE WHITEPAPER ONTVANGEN.

Download white paper ‘Datagedreven besluitvorming’

wij ontwikkelen groei samen met jou

Steyn&Allberg maakt gebruik van cookies

Welkom! Leuk dat je interesse hebt in onze diensten. Wij maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden. Door op ‘Zelf instellen’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren en doorgaan’ te klikken ga je akkoord met het gebruik van cookies zoals omschreven in ons cookiebeleid.